Blikkenslager​

Vi tilbyder specialløsninger inden for inddækninger, tagrender og nedløb i kobber og zink samt tagbelægning i naturskifer. 

Står dit hus over for en renovering eller ombygning? Høholt VVS og Blik tager hånd om dit hus og tilfører hjemmet eller kontoret sjæl og personlighed gennem fleksible materialer og arkitektur af høj kvalitet.

Kvalitet og serviceniveau er blandt vores kerneværdier og vi forsøger altid at dele ud af vores professionelle viden og vejledning, når vi taler med vores kunder. Det er i den forbindelse vigtigt, at du som kunde oplever, at du hos Høholt VVS og Blik altid kan få professionel sparring inden for alle områder af blikkenslagerarbejde.

Vi er i stand til at levere samlede totalløsninger, hvilket betyder, at du som kunde hos Høholt VVS og Blik kun har én fast kontaktperson gennem hele processen, hvilket gør arbejdet mere professionelt og effektivt efter vores mening. Vi fokuserer ligeledes på udelukkende at lave langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger. Det betyder, at du som kunde vil opleve, at vi altid er omhyggelige og grundige i vores arbejde, da vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Bestil et gratis tilbud på udførsel af din VVS- eller blikopgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
Vedhæft evt. fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetsbevidst VVS-installatør og blikkenslager med flere års erfaring.

Vi udfører professionelt arbejde i høj kvalitet, hvor vi prioriterer en konstruktiv og positiv dialog med alle vores kunder.

​CVR: 40243984

Kontakt os

Høholt VVS og Blik

Spiesgade 88, 3. 4., 9400 Nørresundby


Kontakt os ved at sende os en e-mail eller giv os et kald på vores vagttelefon: